Veterantræf på Veteranbanen Bryrup-Vrads

Veterantræf på Veteranbanen Bryrup-Vrads
13. 10 2018
Veteranbanen Bryrup Vrads afholder Veterantræf d. 14.oktober 2018, og har inviteret alle slags køretøjer og maskiner fra før 1982 til at mødes på Vrads Station og i Bryrup. Banen sætter også nogle af sine køretøjer, som man ellers sjældent ser, i arbejde.

Der køres ud over Damplokomotiv, Triangel motorvogne og Skinnebusser, som normalt befærder banen, også med Köf og Marcipanbrød. Remise og vognhal er også åbne for publikum.

Parkering af Veterankøretøjer: Busser, Lastvogne og Varevogne parkerer ved Vrads Station på arealet efter stationsbygningen. Personvogne parkerer ved Vrads station på arealet efter stationsbygningen. Banens personale er behjælpeligt med at anvise pladser. Knallerter, Motorcykler og Scootere parkerer på Torvet i Bryrup eller på Vrads Station.

Parkering gæster: I Bryrup - Benyt P-pladserne ved Kirken, ved Campingpladsen og parker i sidegaderne. I Vrads – parker langs vejen.
Da vi forventer mange besøgende veteranbiler, bliver der trængsel på parkeringsområdet i Vrads. Derfor henstiller vi til gæster uden veterankøretøjer, at man så vidt muligt parkerer i Bryrup og tager toget til Vrads.

Træffet begynder kl. 09.45.