Vi er livets børn

Vi er livets børn
02. 11 2019
Den private daginstitution Livets Børn i Gedved kunne 2. november fejre sin fem årsfødselsdag og havde i anledningen inviteret børn, forældre, bedsteforældre og tidligere brugere af huset til fødselsdagsgilde.

Selvom det danske efterårsvejr både er vådt og koldt, fik alle som kom til festen i Gedved en varm velkomst af personalet som tog i mod udenfor indgangen til huset. Der er ti børn i vuggestuen og 22 børn i børnehaven, så Livets Børn har kun tre pladser ledige.

Da man åbnede huset for fem år siden, var normeringen 12 børn og meget er sket i de sidste fem år, takket være en superengageret ejerkreds og ikke mindst de mange anpartshavere.

Ved dagens fest var der de sædvanlige talere – som børnene ikke synes var de sjoveste, og så var der fælles sang hvor alle sang huset sang: VI er Livets Børn. Den lød rigtig flot da sangen også kunne synges som en kanon.

Børnene havde lavet flotte t-shirts i dagens anledning og de modigste stillede op foran alle gæsterne og sang en flot sang med musikalsk ledsagelse fra musikanlægget.

Stedet har masser af hjerterum, og her kender alle hinanden på tværs, både børn og voksne. Stedet er også anderledes da man lader børnene sove når de har behov for det og ikke efter et fastlagt skema. Som flere sagde, så er Livets Børn aldrig et kedeligt sted for her sker altid noget.

Inden maden og snobrød over bålet, lavede Thomas Sommer sammen med børnene en historie, hvor han fik forskellige ord som skulle udgøre historien, og de ord kan blandt andet fik var: Ninja, næsehorn og to børn. Han kastede sig ud i opgaven og fik fortalt med medrivende historier for de lyttende tilhørere.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook