Vin- og kødfestival for femte gang i Østbirk

Uddeler Kenneth Jespersen, SuperBrugsen Østbirk
Uddeler Kenneth Jespersen, SuperBrugsen Østbirk
Vin- og kødfestival for femte gang i Østbirk
17. 10 2018
Hvert år i uge 43 afholder SuperBrugsen, Østbirk sin Vin- og kødfestival, hvor der stilles skrapt på netop disse to varegrupper og kunderne får muligheden for at hente ekstra gode varer med hjem til favorable priser.

I år er det femte gang SuperBrugsen slår dørene op til en festlig uge, hvor kunder om torsdagen får muligheden for at prøvesmage masser spændende vine. I år er der lagt særligt fokus på unge Amerikanske vine som har masser af smag og som uddeler Kenneth Jespersen fortæller:

- Gode gamle travere, for fyldt vinreolen op til en god pris, og vil gerne præsentere andre spændende vine og derfor er der også prøvesmagning i butikken. Torsdag i uge 43 – måske finder man sin nye favorit. Ung amerikansk vin som smager supergodt. Vi har stadig alle klassikerne.

Festivalen kan betegnes som en tradition når man spørger Kenneth Jespersen, som er klar til at give den max gas i hele uge 43:

- Vi har fået muligheden for at købe endnu bedre ind og få gode priser, da vi har fået nyt stort lager. Vi har kunne købe ind hele året og slå til når prisen er været helt skarp, hvilket kommer kunderne til gode.

Fryser og køler kan også blive fyldt op, med lækkert kød. Slagterne har nemlig indrettet deres arbejdsplan så de kan betjene kunderne i butikken hele dagen i uge 43. Til sidst fortæller uddeler Kenneth Jespersen om hvad salget i uge 43 betyder for SuperBrugsen:

- Hvad angår salget af både kød og vin, så er det den største uge på hele året som slår både jule- og påskeugen – så rend mig i traditionerne, vi har en endnu større tradition i Østbirk.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

enlightened Se video her...