Vind et års forbrug af brændstof hos Shell

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
Vind et års forbrug af brændstof hos Shell
17. 08 2019
Sammen med de øvrige Shell tankstationer i Danmark sætter Shell i Østbirk nu et års forbrug af Shells V-Power brændstof på højkant. Her får tre heldige vindere muligheden for at forkæle bilen med Shells topkvalitet til en værdi af ca. 15.000 kroner i et helt år.

Fra 19. august og frem til 14. oktober inviterer Shell på Vestbirkvej 14 bilister til at deltage i efterårets store konkurrence om et års forbrug af Shell V-Power diesel eller benzin. Alle kan deltage, når det går løs. Konkurrencen sker via siden www.shell.dk/vpower, hvor man indtaster sine oplysninger og får et lod i puljen. I alt trækkes tre heldige vindere, der hver løber med præmien til en værdi på ca. 15.000 kroner *).

- Den kommende tid slår vi et slag for Shells højkvalitetsbrændstof her på stationen. Det skal konkurrencen være med til at markere. Jeg håber og tror, at mange her fra området vil gribe chancen for at deltage online og måske også komme forbi til en snak om, hvordan Shell V-Power hjælper din bil til en renere og mere effektiv motor, siger Cecilie, indehaver fra Shell i Østbirk

Både som benzin og diesel indeholder Shell V-Power avancerede rensekomponenter, der fjerner og forebygger sodbelægninger i motoren, mens du kører. Med et oktantal på 100 hjælper Shell V-Power benzinen desuden motoren til at køre mere optimalt. I forhold til 95 oktan kan det hjælpe med give et bedre bundtræk og flere hestekræfter i de fleste biler.

Ekstra lod til alle med Shell Card Privat

For bilister, der kører rundt med et Shell Card Privat, er der ekstra vinderchancer i konkurrencen om et års forbrug af Shell V-Power brændstof, fortæller Cecilie
I hele konkurrenceperioden udløser hvert køb af Shell V-Power med Shell Card Privat helt automatisk et ekstra lod i puljen til et års forbrug. Så alle kortkunder, der tilmelder sig konkurrencen på hjemmesiden, kan altså tanke sig til lidt bedre odds, siger hun.

*) Præmien med et års forbrug af Shell V-Power er personlig, og kan ikke videregives, refunderes eller ombyttes til kontanter. På landsplan udtrækkes tre 3 vindere, tirsdag den 15. oktober 2019. Præmien kan benyttes fra vinderne bliver udtrukket og et år frem, og gælder op til 1.200 liter Shell V-Power, som svarer til det gennemsnitlige årsforbrug for danske bilister. Præmiens værdi på ca. 15.000 kr. er beregnet ud fra en dagspris på 12,71 kr. d. 06.08.2019 på Shell V-Power 100 oktan.