Wall of Sound indtager Kuben

Musikken spiller til Display Festival 2017. Foto: Hanne Nielsen.
Musikken spiller til Display Festival 2017. Foto: Hanne Nielsen.
Wall of Sound indtager Kuben
03. 08 2018
Horsens nye festival, Wall of Sound, fyrer i samarbejde med MÆRK Byen op for festivalstemningen i midtbyen med musik og oplevelser i KUBEN hele uge 33 og festivalchill og teaser-koncert 1. september.

Festival er lig med sjove, skæve og sommerfyldte oplevelser med vennerne, musikalske stjernestunder, en lur i græsset og fest i gaden. Som opvarmning til den ægte vare, kan du i uge 33 og 1. september kigge forbi Kuben og få et festival-shot, inden det for alvor går løs til Wall of Sound på Fængslet den 7. og 8. september

Et skud festival, tak
Fra mandag den 13. august forvandles Kuben til et lille festivalshelle midt på Søndergade med frisk kunstgræs mellem tæerne og Wall of Sound musik over højtalerne.
 I løbet af ugen kan du få en forsmag på, hvad Wall of Sound er for en størrelse, mens du daser i en sækkestol til tonerne af festivalens optrædende, eller får en snak og en svingom med festivalens søde frivillige. Tirsdag den 14 august er det i festivalens ånd ”dig”, der er i fokus. Du kan få tegnet dit festivalportræt direkte på Kuben af dygtige Iris Bakker - til Wall of Sound er det nemlig gæsten, der er hovednavnet.
 Lørdag den 18 august kulminerer festivalshyggen for både store og små festivalsgæster med Wall of Sound-stemning og workshops kl. 10-15.
 Du kan blandt andet blive en del af Wall of Sounds Wall of Fame når Iris Bakker igen tegner festivalportrætter, skabe dit eget festivalfoto foreviget i Kaleido v. Katrine Westenholz’s Festival Photo Booth, eller hygge med kridttegning og sæbebobleblæsning.

Wall of Sound popper up
Lørdag den 1 september åbner Kuben endnu engang op til festivalchill, hvor den Wall of Sound-aktuelle trio Bogfinkevej lægger vejen forbi med en energibombe af en teaserkoncert.
 Arrangementerne er gratis og alle er velkomne til at kigge forbi og få støvet festivaloutfittet af og varmet vennerne op inden det for alvor går løs.
 Du kan selvfølgelig opleve den ægte vare, når Wall of Sound den 7.-8. september rykker ind på Fængslet med navne som Minds of 99, Alex Vargas, Scarlet Pleasure, Jenny Wilson og mange flere, krydret med lækker street food og intet mindre end 200 oplevelser fordelt på to dage.