Bamsefar holdt fest for sang- og danseglade i Gedved

Bamsefar holdt fest for sang- og danseglade i Gedved
23. 06 2019
Lørdag aften havde Gedveds musikalske venner inviteret til Sankt Hans koncert med kopiorkesteret Bomles Venner fra Horsens, som gjorde Flemming ”Bamse” Jørgensen og vennernes musik lyslevende for et danseglad publikum.

Lørdag aften tog Gedved Musikforening hul på sidste koncert før ferien og havde inviteret lokale Bomles Venner til at stå for underholdningen. Der er ingen tvivl om at de rutinerede musikere i orkesteret kan deres metier og når Thomas ”Bomle” Engelund med basguitaren hængende på maven åbner munden, kommer man hurtigt i tvivl om ”Bamse” er genopstået fra de døde – så tæt er ligheden med den populære sanger. Selvom Thomas ”Bomle” Engelund er fra Horsens, så slå han over i flydende århusiansk når taler til sit trofaste publikum.

Der kunne godt have være lidt flere publikummer i salen, men sommerperioden har mange kulturelle tilbud, men dem som var mødt frem, vidste godt hvad det var kommet for at få: En fest i højt tempo og udelukkende sange de kunne synge med på. Efter første nummer, Vil Du Danse Med Mig, blev dansegulvet hurtigt fyldt og festen var i gang.

Vi talte med Søren Jochumsen, musikforeningens booker, og han kunne fortælle at man kun mangler en aftale med efterårssæsonens musikalske navne, og at der også er ved at blive lagt planer for 2020.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook