Læserbreve

10/21/2020
4000 færre biler på Silkeborgvej om dagen. Det bliver inden længe en realitet, når afkørsel C på motorvejen bliver forbundet til Ny Silkeborgvej gennem erhvervsområdet ved Lund. En meget vigtig og effektiv udbygning af infrastrukturen i området, som vil komme rigtig mange mennesker til gode i lokalområdet, samt de mange daglige brugere af Silkeborgvej.
10/20/2020
Da Folketinget for nogle år siden besluttede at forhøje bøderne for ulovlige langtidsparkeringer på landets rastepladser, var hensigten at de mange udenlandske chauffører og deres lastbiler ikke ustraffet skulle have lov til at bryde reglerne for deres lange hvil.
10/16/2020
Den 17. november skal vi til afstemningsvalg i Hylke, Ovsted og Tåning sogne.
10/14/2020
På grund af Covid-19, er vi desværre nødt til at aflyse årets juletræsfest. Vi har valgt at afslutte vores foreningsarbejde i Red barnet, og vil ved den lejlighed takke hele byen og omegnen, for den støtte i har ydet os i 53 år. Det er med vemod denne beslutning er taget, men vores gennemsnitsalder er 73 år fordelt på 23 medlemmer. Det forklarer lidt om vores beslutning. Foreningen lukker ned 1. januar 2021.
10/07/2020
Så fik et stort og bredt flertal i Horsens Kommune vedtaget et budget for 2021. Et budget, hvor vi tager en lang række vigtige skridt for at styrke vores lokalsamfund. I forhold til velfærd, i forhold til den grønne omstilling, men også i forhold til at styrke Horsens som et kulturskabende lokalsamfund og et lokalsamfund, hvor vi tager livtag med den stigende ulighed og sætter fokus på at bryde med negative sociale mønstre. På alle disse måder et budget helt på linje med de prioriteringer SF gik til budgetforhandlingerne med.
10/07/2020
Regeringen nye klimaplan viser sig at være en reel "ikke" plan. Planen beror på teknologi som ikke er udviklet endnu og som ingen ved bliver udviklet og derfor kan ikke kaldes en plan. En plan skal indeholde reelle handlinger mod målet og det er ikke tilfældet.
09/29/2020
Seks ud af ti danskere vil gerne have mulighed for at pulje Boligjobordningens fradrag, så tre års fradrag kan bruges på én gang, viser en ny spørgeundersøgelse. Her svarer fem ud af ti danskere også, at det er en god ide at udvide ordningen, så fradraget igen kan bruges på alle håndværks- og serviceydelser. Tydelige svar fra danskerne, der allerede i stor stil bruger ordningen.
09/28/2020
Spørgsmålet om Anders Nilsens mindesten skal nu snart til behandling i byrådet igen. Mange har udtalt sig i sagen og den lokale borgergruppe har gennemført en underskriftsindsamling, som på kort tid manifesterede stor opbakning til at bevare mindestenen, hvor den er. Underskrifterne er af borgergruppen afleveret til Borgmester Frans Fischer.
09/23/2020
Ikke nok med, at turismen er hårdt ramt af coronanedlukningen, men nu vil Erhvervsstyrelsen ud af den blå luft åbenbart bestemme, at man ikke må udleje sit sommerhus i ydersæsonen, mens store sommerhuse til udlejning skal mistænkeliggøres og begrænses.
09/23/2020
Her i september og oktober åbnes muligheden for at komme ud i naturen og få luftet sin dobbeltløbede Winchester mod de dyr, som man må skyde på, ramme eller skyde helt forbi.