Læserbreve

08/09/2020
Det er rigtig slemt – måske er jeg blevet for gammel. Den sidste tid har jeg i dagspressen set, at der aldrig har været så mange, der har klaget over musikken, eller følt sig krænket over at mange fester sammen. Det har jeg aldrig prøvet, så da genboen kom forbi med et opslag om at han holdt hjemmefestival, tænkte jeg – nu er chancen der.
08/05/2020
Det er mange ting vi kan ønske os i de kommende budgetforhandlinger; Bedre fokus på hvordan vi bygger i Horsens, så vi ikke får flere høje kasser, flere pædagoger og børneinstitutionerne, flere penge til udsatte unge og meget mere. Alt vigtigt og skal tilgodeses, men der hvor Horsens byråd mangler fokus er til klimaet.
08/04/2020
Sundhedsstyrelsens Søren Brostrøm har netop udsendt en anbefaling om at det er en god ide, at bruge mundbind på steder, hvor der er mange samlet, eks i den offentlige transport.
08/02/2020
Nu har regionen desværre centraliseret genoptræning af patienter, der har brug for at være indlagt til genoptræning efter blodprop i hjernen. Det er netop effektueret og dermed kan horsensianere ikke længere få genoptræningen på Horsens sygehus, når man, efter en operation for blodprop i hjernen, har brug for genoptræning på et sygehus. De bliver fremover indlagt i Aarhus.
08/01/2020
Jeg bliver harm, når en offentlig myndighed bruger en million på at skjule egne fejl - en million på advokatregninger i plejesag når de i stedet kunne bruge penge på meget andet... Ovenikøbet fik kommunen at vide - af egne jurister og politiet, - at optagelserne var i offentlighedens interesse.
07/31/2020
Danmark skal over de kommende 7 år proppe yderligere 31,5 mia. kr. i EU's bugnende kasser, som konsekvens af den aftale som Mette Frederiksen indgik med EU.
07/27/2020
Som formand for udvalget vedrørende udviklingen i lokalsamfundet er jeg meget enig med den socialdemokratiske byrådsmedlem Ellen T Schmidt, at det er en fantastisk og dejlig udvikling som ses i Brædstrup. Områdefornyelsen er kommet rigtig godt i gang. Det har medført andre investeringer som også kan ses i byen.
07/25/2020
Der er trist men desværre sandt. 218 bilister har netop vist, at det står sløjt til i Horsens med kendskab til færdselsloven. Disse bilister respekterede forleden dag ikke hastighedsbegrænsningen på Strandpromenaden og kan nu vente en bøde for denne forseelse. Måske var det bedre, at disse bilister kom op til en orienterende køreprøve? I hvert fald har de vist, at i trafikken har de ikke været vågen – årvågen.
07/24/2020
Socialdemokratiet og venstrefløjen har netop offentliggjort et udspil der vil gøre det dyrere at være borger i Horsens Kommune. Dette udspil er det seneste i rækken af skatte- og afgiftsstigninger til borgerne i Horsens. På seneste byrådsmøde den 15. juni hævede et enigt byråd – med undtagelse af LA, afgiften for rottebekæmpelse med 30%.
07/23/2020
Socialdemokratiet præsenterede tidligere på ugen et forslag om at øge vores fælles bidrag til velfærden gennem en marginal skattestigning på 0,2%. Dette er som modsvar mod udligningssmækket fra Folketinget på 30 mio. kr. Forslaget skal sikre, at vi også i fremtiden har en robust økonomi, som giver os mulighed for at investere i velfærd, mm. Forslaget vil for den enkelte i gennemsnit betyde 50 kr. mindre om måneden, men for fællesskabet en mulighed for ikke blot at bevare niveauet i børnehaver, folkeskoler og plejehjem, men at hæve det.