Læserbreve

04/03/2020
Ligesom så mange andre brancher bløder medierne som følge af det ødelæggende spor, Corona virussen slæber efter sig. Fyringer står for døren i takt med, at annoncesalget styrtdykker. Flere medier er endda i farezonen for lukning.
04/02/2020
Tænker lidt over hvad der sker nu. Er selv født midt under anden verdenskrig er vokset op med mangler og goder gennem et langt liv, og nu er vores klode Jorden ramt af en pest der har navnet Covid 19.
04/01/2020
Vi står midt i en historisk krise, hvor samfundet mere eller mindre er lukket ned. Det udfordrer os alle – herunder vores foreninger, klubber og alle vores frivillige. Foreningerne i Horsens kommune ligger p.t. øde
03/29/2020
I dag over hele verden er Corona Virus det som de fleste tænker på. Der er flere lande som kæmper imod Corona virus. I Danmark gør regeringen, den danske sundhedsvæsen og alle som arbejder for at nedkæmpe Corona et kæmpe flot stykke arbejde. Det er fantastisk at alle arbejder sammen om det. Det er vigtigt vi alle lytter og følger de tiltag og påbud som vores regering og sundhedsvæsen kommer med. Da de er her for at beskytte os alle og ikke blive smittet.
03/25/2020
Vi bevæger os i en tid med vidtrækkende udfordringer og konsekvenserne deraf, og hvor vigtigheden i, at alle løfter i flok, er altafgørende.
03/25/2020
Så kom vor tids pest, Corona. For nogen var det ventet, for andre som en overraskelse, virussen, som fulgte de danske rejsende fra Østen og skisportsstederne i Europa.
03/23/2020
Nu er de kommende ansøgere til gymnasierne i Aarhus og omegn kendte og kun 16 elever har søgt ind på regionens nye STX-tilbud på Aarhus Tech på Dollerupvej i Aarhus C. For andet år i træk er der ikke ansøgere nok til bare at oprette en enkelt klasse på det nye tilbud. I stedet for at tvangsflytte elever til 3 nye STX-klasser på Aarhus Tech, bør man i stedet droppe dette tilbud. Så kan man lade eleverne gå på de populære gymnasier i Aarhus. Det giver ingen mening at fyre lærere på populære og velfungerende gymnasier og flytte elever og lærer ned på Dollerupvej.
03/12/2020
Et flertal i region Midtjylland har vedtaget kapacitetslofter på gymnasierne i Aarhus og omegn. Flere populære gymnasier er blevet beskåret endnu en klasse for andet år i træk.
03/09/2020
De foreløbige tal for 1. prioritetsansøgninger tyder på, at over 400 elever ikke kommer ind på drømmegymnasiet i Aarhus og omegn. Flere hundrede elever skal flyttes til Aarhus gymnasium (Det gamle Langkær og det nye Aarhus Tech) eller Viby, der skal have 8 klasser og dermed blive et at Aarhus største gymnasier.
03/05/2020
Her til aften så jeg Enhedslistens Rosa Lund i TV2 NYHEDERNE. Frelste Rosa mente i ramme alvor, at den danske stat skulle hjemtage en etnisk dansk-islamisk konvertit.