Læserbreve

08/18/2019
Horsens bys byplanlæggere og torvets pølsevogn/hus, er åbenbart ikke lige i harmoni med hinanden. Pølsevognen, som er et ottekantet hus, passer ikke med den nye brolægning der kommer, bliver der udtalt.
08/17/2019
Jeg lader forstå, at transportminister Benny Engelbrecht (S) vil kassere hele det trafikudspil, der tidligere på året blev forhandlet på plads af den tidligere regering samt Dansk Folkeparti. Jeg medgiver gerne, at der kan være elementer i planen, der bør fremrykkes, andre fjernes og nye tilføjet. Men at kassere hele udspillet mener jeg er et overkill og udstiller blot en manglende situationsfornemmelse for de udfordringer, den danske infrastruktur har.
07/29/2019
Inden for den seneste tid har der været skrevet meget om Horsens Erhvervshavns berettigelse - og om ny vejføring fra Bjerrevej via Bollervej til Horsens C og Horsens Havn.
07/18/2019
Helt fantastisk - nu har vi fået en DyreTaskforce!!! Rigspolitiet har oprettet tre specialenheder, der skal forebygge og efterforske sager om mishandling og vanrøgt af dyr. Jeg håber det betyder Politiet bliver dygtigere og fremover vil rette større opmærksomhed mod ulovlig handel med hunde, handel med truede dyrearter og vanrøgt af heste og andre dyr.
07/02/2019
I Dansk Folkeparti undrer vi os over at der igen kom en ny regering i Danmark, som reelt nedprioriterer turismens betydning for Danmark. Hvornår får vi et regeringsflertal som vælger at rette fokus på det kæmpe vækstpotentiale som hele turismeerhvervet kan byde på? hvis vi altså fra politisk side giver dem øget styrke og opbakning!
06/28/2019
I dag drager feriehungrende børn, lærer og pædagoger på en velfortjent sommerferie efter endnu et skoleår med lange skoledage. Men knapt er badetøjet fundet frem og den første feriedukkert er taget, så kan rigtig mange børn i Horsens kommune allerede glæde sig til det nye skoleår. Fra august 2019 indfører ni af kommunens skoler nemlig kortere skoledag for eleverne på mellemtrinnet og udskolingen.
06/26/2019
Tirsdag er vores ugentlige cykeltursdag på centeret Egebakken, plejer altid at være en god tur med hygge, det blev det så ikke i dag. Et par af cykelholdets deltagere kom med den kedelige melding, at de havde hørt at Køkkenet på Egebakken bliver lukket pr 1 juli, inventaret i køkkenet afmonteres, færdig med at købe kaffe og en kage til den sociale hyggesnak, som er en stor del af pensionistlivet efter de 30 km på cykelturen.
06/20/2019
Vi har i mange år haft byggeriet Horsens bygger i Påsken, det har vi så endnu, men også nu, et byggeri i flere år frem over det meste af Horsens kommune. Horsens er for tiden mere eller mindre et kæmpe hul i jorden, hvor der skal skyde flotte huse op med tiden.
06/16/2019
Pengene til friluftsbad og svømmehal i Hovedgård er bevilget, men det er uklart hvor omfattende renoveringen skal være. Byrådet afventer en mere grundig undersøgelse.
06/11/2019
Grundlovsdag 2019 var ikke helt som vores grundlovsdage er flest. I år fik vi vores dyrbare mulighed for at benytte vores demokratiske frihed til at vælge og sammensætte det danske folketing.