Læserbreve

10/18/2019
Efter en meget lang periode, omkring 3/4 år, hvor trafikken i Vestergade har været omdirigeret, og lukket for gennemgående trafik, uden om den "gamle" bydel, er de trafikale forhold tilbage til nær det normale - endelig. Det har kunnet mærkes på aktivitetsniveauet - også i Red Barnets butik på Horsensvej. I perioder har der været meget stille, men nu er optimismen og kreativiteten tilbage.
10/18/2019
Meget tyder på, at kunstværket Beringsøen om nogle måneder vil blive flyttet fra sin nuværende placering midt på Torvet i Horsens.
10/11/2019
Ikke et øje var tørt hos landets frelste sjæle, da Statsminister Mette Frederiksen indtog ”slapper-scenen” med endnu et løftebrud og udmeldte, at planerne om at etablere et udrejsecenter for de værste udvisningsdømte kriminelle og personer på tålt ophold på øen Lindholm i Stege Bugt droppes. Før valget udtalte partiets udlændingeordfører ellers at citat: ”Lindholm er spot on”. Nu efter valget er det så åbenbart ”spot on” at lempe udlændingepolitikken hele 10 gange siden august måned!
10/10/2019
Løft af velfærdsområderne i Horsens kommune er en af de vigtigste prioriteringer for Socialdemokratiet i Horsens kommune.
10/02/2019
Der er blevet sat streg under vigtigheden af lokalområdernes initiativ i budgetaftalen for 2020. Forligspartierne er enige om, at der forsat skal være fokusudviklingen i hele kommunen. Ikke mindst i de mange lokalsamfund, som oplever en vækst af tilflyttere i disse år. Der er brug for, at områderne er attraktive at bo og leve i.
10/01/2019
Dansk Folkeparti finder det dybt bekymrende at de Radikale tidligere på året valgte at gå ud offentligt – og støtte ideen om en finansskat på 0,1% på finansielle investortransaktioner. Noget som de Radikale tidligere har afvist kategorisk.
09/16/2019
Indtil sidste år kunne alle udlændinge få gratis tolk hos lægen og på hospitalet. Selv udlændinge, der har boet i Danmark i både 10 og 20 år, havde krav på en tolk betalt af regionen. De kunne endda vælge om tolken skulle være en mand eller en kvinde. Udgifterne til tolkebistand eksploderede derfor til hele 181 mio.kr. i 2017. En stigning på 29. mio.kr. på bare ét år. Og i region Midtjylland havde tolkeudgifterne for længst rundet 20 mio.kr.
09/15/2019
Forliget mellem de ansvarlige partier, vækker stor glæde her nord for Horsens, i Hansted Egebjerg, Gedved. Men jeg glæder mig også over, når jeg læser hele det store forlig, som tilgodeser hele Horsens kommune både i Horsens by og ud til kommunegrænserne, med vækst og fremgang.
09/13/2019
Horsens nye motto synes at være ”Vækst for enhver pris”. Overalt ses byggekraner og det ene fantasiløse betonbyggeri efter det andet skyder op. Nye veje og boligområder ser dagens lys på bekostning af naturen. Hver en grøn plet skal bebygges, da der skal klingende mønt i kassen.
09/12/2019
Ikke siden Liberal Alliance blev grundlagt og repræsenteret i Horsens Byråd for 10 år siden, har vi fået sat et så stort, tydeligt og liberalt aftryk i en kommunal budgetaftale. På den økonomiske politik, gik vi til forhandlingerne med ønske om massive effektiviseringer på beskæftigelsesområdet og i den kommunale administration.