Big Daddy Wilson & Band

Big Daddy Wilson & Band i Kattrup forsamlingshus
Big Daddy Wilson & Band i Kattrup forsamlingshus
Big Daddy Wilson & Band
01. 10 2019
Fredag 1. november 2019, har Hovedgård Bluesfest (BluesHouse) igen fået en stor aftale i hus, da vi denne aften kan præsentere en virkelig dejlig kunstner for jer og det bliver endda med fuldt band. I bør glæde jer rigtig meget og vi håber I vil tage godt imod selveste Big Daddy Wilson, når han går på scenen i Kattrup.

At vi helt herude "in the middle of nowhere" kan få lov til at opleve denne fantastiske vokalist, guitarist og trommeslager, er vel nok noget nær det nærmeste vi kan komme en sensation. Manden, som vælter sig i tilbud fra alverdens store spillesteder, har sagt ja tak til at besøge os alle i BluesHouse. Vi har haft hænderne foldet, det lykkedes, vi er så beærede!

Hvem er han så, denne Big Daddy Wilson, med det borgerlige navn Wilson Blount. Tjae, han er så afholdt, så elsket, at når han er i byen, så må spillestederne ofte melde SOLD OUT. Mr. Wilson stammer fra North Carolina i USA, hvilket tydeligt har formet hans musik, som er en svedig blanding af south soul, blues, funk og gospel, ind imellem tilsat hede reggae rytmer, altså en alsidig herre, med en bred favn. Wilsons stemme mestrer det hele, fra den rå vokal på en blues, til den honningsøde på en soul-ballade. Ubesværet, usvigeligt sikker og med en ærefrygtindgydende slagkraft, synger han sig snildt igennem et to timers sæt, uden pauser.

I de sidste 20 år, har Wilson og hans musikere, spillet i den højeste liga i klubber, teatre, på festivaler, i radioen og på tv i mere end 15 forskellige lande. Tilsammen er de helt enestående med deres blanding af akustisk præget bluesmusik og at en sanger så også spiller trommer, er i sig selv en sjældenhed. Dette band med deres enestående groove, lader Big daddy Wilsons stemme blive til en fornøjelse for publikum.

Afslutningsvis kan man sige, at alle disse punkter er sat sammen med en utrolig stærk scenetilstedeværelse, koblet med en udstråling, som ingen kan unddrage sig.

Kom og oplev en magtdemonstration, når North Carolinas mægtigste stemme siger: "blues is a feeling, feel me"!!!

Det er fredag 1. november 2019 i Kattrup Forsamlingshus og vi holder traktorerne væk fra vejene, så I igen kan komme ud "in the countryside" og opleve the real LIVE BLUES substance...!

Aftenens blues menu vil denne gang bestå af Mørbrad A la Creme, efterfulgt af en lækker dessert, efter kokkens bedstefars kones opskrift.

Spisning og koncert 275 kr og kun i forsalg, med sidste frist, onsdag den 30-10-2019. (adgang med spisning fra kl. 18.30, spisning kl. 19.00) Kun koncerten 175 kr i forsalg, ellers rest billetter i døren til 200 kr. (adgang til koncerten fra kl. 20.30, koncert kl. 21.00).

Billetter kan købes hos Stoppestedet i Hovedgård, Vinylbiksen i Horsens, samt online via Yourticket:
Først til mølle, til denne enestående koncert oplevelse …