Bryan Adams kommer til Horsens

Bryan Adams kommer til Horsens i 2020
Bryan Adams kommer til Horsens i 2020
Bryan Adams kommer til Horsens
12. 08 2019
Den 18. marts 2020 kommer den canadiske stjerne, Bryan Adams, til Forum Horsens med sit energiske liveshow og kæmpe bagkatalog af hits.

Horsens & Friends er stolte af at kunne præsentere Bryan Adams som en del af programmet for 2020. Den canadiske stjerne har begejstret publikum igennem de sidste fire årtier med sine feel-good rock’n’roll hits. Igennem sin karriere har Adams udgivet 14 studiealbums – senest Shine A Light i marts – og har solgt mere end 65 millioner albums på verdensplan.

Hans sange har toppet hitlisterne i mere end 40 lande, og Adams’ seneste album, Shine A Light, debuterede som nummer 1 på den canadiske albumhitliste og titelnummer er skrevet sammen med ingen ringere end Ed Sheeran.

Den 18. marts kommer Bryan Adams’ Shine A Light tour til Horsens og på denne turne har Adams allieret sig med logistik-giganten DHL i et samarbejde, hvor DHL planter et træ for hver billet der bliver solgt på hele Adams’ verdensturne.

Billetter

Billetterne til koncerten i Forum Horsens sættes i salg torsdag d. 15. august kl. 10.00 via vores officielle billetpartner Ticketmaster. Vi opfordrer på det stærkeste til, at man KUN køber billetter via Ticketmaster.