Der er varer nok i Brugsen

Der er varer nok i Brugsen
19. 03 2020
Selvom vi står midt i en krisesituation, er der stadigvæk masser af varer på hylderne og lagrene i SuperBrugsen i Østbirk, og midt i krisen har slagterafdeling udvidet deres område betydeligt.

I den nye slagterafdeling kravler der stadig håndværkere rundt på stiger for at lave de sidste småting færdige og slagtermester Palle Uldbjerg Nielsen og hans kollegaer har masser at lave en torsdag formiddag.

- Vi har udvidet fra to til otte sektioner, og vi har fået plads til flere gode luksusvarer som vi kan præsentere flot og indbydende, fortæller Palle Uldbjerg Nielsen. I slagterafdelingen har man kunnet mærke et øget salg men om det skyldes det større salgsareal eller det er fordi flere arbejde hjemme og forkæler hinanden, eller er sendt hjem er svært at sige fastslår slagtermesteren.

Flytning af slagterafdeling blev udsat af tale

Da statsminister Mette Frederiksen torsdag 12. marts informerede den danske befolkning om de voldsomme tiltag opstod der svag panik og mange begyndte at hamstre og brugsuddeler Kenneth Jespersen fortæller fra dagen:

- Det var vores oprindelige plan at flytte slagterafdelingen ind fra deres midlertidige lokaler i skurvognene torsdag aften men det store rykind af kunder fik os til at udsætte flytningen. Ellers oplever vi ikke det store pres på forretningen, bortset fra kunderne handler ind fordelt på hele vores åbningstid.

Kenneth Jespersen fik en palle med hånddesinfektion sat til salg tirsdag aften og via et opslag på Facebook kunne kunderne skrive sig op på en liste og hver især bestille en flaske håndsprit.

Det går stærkt med beslutningerne

- Vi har fået lidt skæld ud efterfølgende, men for at undgå tumult hvis vi bare satte varerne frem i butikken prioriterer vi sikkerheden for både kunder og mine medarbejdere… og i disse tider går det hele indimellem stærk og vi må tage hurtige beslutninger, uddyber Kenneth Jespersen.

Brugsuddeleren vil gerne endnu engang understrege at der er dagligvarer nok, også selvom der måske mangler en vare på hylden, kommer den næsten altid dagen efter:

- Vi kan i øjeblikket ikke selv bestemme hvor mange varer vi vil have i butikken. Det computeren som bestiller og fra centralt hold i Coop sørger man for at alle butikker får varer, så der ikke bliver mangel nogle steder. Til sidst vil jeg gerne takke mine fantastiske medarbejdere for det eksemplariske samarbejde og deres sammenhold… det er jeg sikker på at kunderne også kan mærke, smiler en glad brugsuddeler.

Følg henstillingerne i butikken

Til sidst skal lyde en stor opfordring til at følge og overholde de henstillinger som der er skiltet med når man kommer ind i butikken og ikke mindst når man står i kassekøen: Hold afstand og respekter afmærkningerne, brug håndspritten som er opstillet ved indgangen og vær glade og høflige, så glider det hele glat.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook