Fastelavnsfest i Gedved

Fastelavnsfest i Gedved
24. 02 2020
Søndag 23. februar afholdt Gymnastik Foreningen Gedved sin årlige fastelavnsfest. Der var i år stor tilslutning med 152 glade tilmeldte børn, som var mødt op til tøndeslagning og leg med forældre og bedsteforældre.

Allerede en halv time før festen startede kom de første børn med deres forældre og bedsteforældre. Alle 152 børn mødte op i deres mange kreative kostumer, samt mødte mange instruktører og andre medlemmer af GFG udklædt op. Vi så alt fra superhelte til prinsesse Elsa og Anna, enhjørninger og brandmænd i deres biler.

Lidt over 14 begyndte børnene helt fra dagplejen til 4. klasse at slå katten af tønden og 30 minutters tid efter var alle 6 tønder slået ned, og vi fik kåret årets kattedronninger og kattekonger. Der var en slikpose til alle børnene.

Efter tøndeslagning var der engageret leg i form af limbo og snørebånds konkurrence. For de mindste var der stillet en redskabsbane op.

Under hele festen kunne man købe kaffe, the, juice, kakao, muffins og fastelavnsboller, samt var der mulighed for at høre om projekt ny hal i Gedved. Mens børnene havde det sjovt med leg og konkurrence, hyggede forældre og bedsteforældre ved bordene.

Børn, forældre og bedsteforældre gik alle glade hjem efter en hyggelig eftermiddag. GFG takker for den flotte opbakning.

Vi ses forhåbentlig igen d. 14. Marts til årets gymnastikopvisning!