Fed havefest i Vestbirk

Fed havefest i Vestbirk
16. 06 2019
Igen i år var der indkaldt til kæmpe havefest i Vestbirk ved det gamle kraftværk. Lørdag formiddag så vejret ikke lovende ud og regnen væltede ned over festivalområdet og man fik mindelser om Roskilde Festival på et dårligt år, og kunne næsten kalde det for ”smatten”, men så galt gik det heldigvis ikke.

Det har været en våd sommer indtil videre og arrangørerne af Vestbirk Havefest og de mange frivillige, havde allerede inden gæsterne ankom kørt mere end 10 kubikmeter træflis ud på området og lagt køreplader ud strategiske steder. Man havde også via opslag på Facebook opfordret gæsterne til at medbringe gummistøvler og regnslag, samt masser af højt humør.

Først på eftermiddagen var der ikke mange som sad på den våde græsplæne, så de fleste stod op eller havde taget lette havestole med for en sikkerheds skyld. Heldigvis fik musikken spillet de våde regnvejrsskyer væk fra pladsen og festen kunne begynde. Tørvejret lokkede også flere gæster til pladsen og der er var gang i de mange salgsboder rundt om på pladsen og hyggen fik et nøk opad.

Da deres udsendte ankom på pladsen, spillede bandet Pondus på Vandkraftscenen. Et meget velspillende orkester hvis medlemmer alle er tidligere elelever Vestbirk Musik og Sportsefterskole. På pladsen blev der hygget til den store guldmedalje og der var masser af gensynsglæde blandt de mange gæster.

Senere på dagen gik Thomas Buttenschøn og underholdt med sit forunderlige musikalske univers. Aftenens to sidste band på Trikotagescenen var Shubi.dk og vanvittige The Powls fra Hovedgård. Igen i år var det en fed havefest i Vestbirk som kom tørskoet i land til sidst.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook