Foredrag: "Alene i vildmarken med Falkemanden"

(Genrefoto)
(Genrefoto)
Foredrag: "Alene i vildmarken med Falkemanden"
14. 10 2020
Især alt det du ikke så på tv. Vinder af " Alene i vildmarken" Falkemanden Flemming Sanggaard inviterer alle med på sit vilde eventyr: 60 dage Alene —på bryllupsrejse i vildmarken.

Dette er den ærlige men samtidig meget spændende og underholdende historie om Falkemandens deltagelse i verdens enkleste konkurrence: Bliv længst og vind.

Sult, isolation, kulde og ekstremt vejr var Falkemandens ubarmhjertige modstandere. Kun via sin viljestyrke, sit humør og sine færdigheder, så stod Falkemanden efter hele 60 dage —tilbage, som den danske deltager der har overlevet længst i vildmarken nogensinde.

Hvorfor tilmeldte Falkemanden sig overhovedet som deltager i et så voldsomt eksperiment? Og hvilken bagage i "livskufferten" muliggjorde Falkemandens sejr? Hvordan kan man kontrollere savnet til sin dejlige kone sine børn og familien?

Og hvor kom "Holger pludselig fra? Boede Falkemanden I et simpelt mudret shelter, eller havde han i virkeligheden bygget en drænet og topisoleret vinkelvilla, som i hele otte tv-afsnit bare aldrig blev vist?

Få svar på disse, samt masser af andre spørgsmål.

Yding Kirke, torsdag 29. oktober kl. 19. Der er fri entre og kirken er vært ved et lille glas.