Gryderet og filmnostalgi i Sattrup

Gryderet og filmnostalgi i Sattrup
19. 01 2020
På en ganske almindelig fredag aften havde 18 af byens beboere valgt at bruge sammen i hinandens selskab i landsbyens hyggelige forsamlingshus.

Klokken havde slået atten og ved fire runde borde var der dækket op til spisning og rundt om i lokalet gik snakken mellem børn og voksne. Det var premiereaften for et nyt tiltag i Sattrup hvor man mødes til fællesspisning efterfulgt af en god gammel film, med kaffe og dessert efterfølgende.

Det er forsamlingshusets formand Sisse Ferndorf-Christensen som står bag initiativet som hun i dagens anledning har valgt at kalde Pasta og Passer. Der skulle første laves masser af pasta og gryderet til de 18 fremmødte og Yding Grønt havde sponsoreret salaten.

Inden man kunne gå om bord i aftensmåltidet, bød Sisse Ferndorf-Christensen velkommen til middagen og aftenens film som var Dirch Passer i Støv På Hjernen. Hvilket straks udløste en morsom kommentar: ”Jeg vidste ikke de havde lavet en film om dig, Ole!”

Alle havde en hyggelig aften sammen i Sattrup forsamlingshus og Sisse Ferndorf-Christensen forventer at man laver en tilsvarende aften på et senere tidspunkt.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook