Helle vandt hos Cirkel K

Helle Thisted Kristensen får her overrakt en flot Faxe Kondi Racer Cykel af Hanne Kristensen fra Circle K Østbirk.
Helle Thisted Kristensen får her overrakt en flot Faxe Kondi Racer Cykel af Hanne Kristensen fra Circle K Østbirk.
Helle vandt hos Cirkel K
16. 08 2017
Helle fik en super smart Faxe Kondi racercykel med i købet hos Circle K Østbirk

Det kan godt være at vejret ikke har været det bedste, men hen over sommeren har der været ekstra spænding med i købet, når man har handlet hos Circle K Østbirk.
 Kunder som har købt et Faxe Kondi produkt i perioden ultimo juni og frem til den 15. august, har været med i lodtrækningen om en flot Faxe Kondi Racer til en værdi af ca. 3.000 kr., som Hanne fra Circle K Østbirk overrakte til den heldige vinder den 16. august.
 Rigtig mange har deltaget i konkurrencen udskrevet af Royal Unibrew, og herfra skal der lyde et stort tak til alle deltagere i konkurrencen for interessen, og et lige så stort tillykke til vinderen, siger Hanne Kristensen fra Circle K Østbirk.
 Faxe Kondi blev lanceret i 1971 af Bryggeriet Faxe – senere kendt som Royal Unibrew. Faxe Kondi blev udviklet i samarbejde med sportslegenden Knud Lundberg, en kendt sportsmand som spillede på landsholdet i både håndbold, fodbold og basket. Faxe Kondi er en af Danmarks mest populære sodavand og stort set den eneste danske sodavand, der er tilbage på markedet, som ellers er domineret af udenlandske brands som blandt andet Pepsi og Pepsi Max.
 Sidste skud på Faxe Kondi stammen er Faxe Kondi Booster – en energidrik, der findes i 4 populære smagsvarianter. 

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!