Herlig fastelavnsfest i Sattrup

Herlig fastelavnsfest i Sattrup
24. 02 2020
I forsamlingshuset i Sattrup var der pyntet flot op med balloner, papirflag og -lamper – og i lokalerne var der også hængt tre fastelavnstønder op.

Klokken lidt i fjorten begyndte batman, vampyrer, gangstere, prinsesser og spidermænd at vælte ind ad døren og aktiviteten tog til blandt børnene mens forældrene sad og nød en kop kaffe ved bordene. Der var tilmeldt 40 børn til arrangementet.

Formand Sisse F. Christensen bød velkommen til gæsterne – hun og resten forsamlingshusets bestyrelsen var også klædt i dagens anledning. Der var praktiske oplysninger om ”reglerne” for hvornår man blev kattekonge og -dronning, samt en lille forklaring på hvordan man skulle kåre årets bedste udklædning.

Endelig kunne det vigtigste begynde – nemlig tøndeslagningen! Til alles store overraskelse var det tønden hos alleryngste som først mistede bunden og hermed fik fundet en kattedronning. Der var ellers masser af slagkraft hos de ældste børn, men tønderne viste sig at være særdeles solide og skulle have mange kølleslag inden de måtte overgive sig og give deres indhold af fastelavnsslik fra sig.

Da alle tønderne var slået til pindebrænde, kunne man kåre kattekonger og -dronninger, og få uddelt præmier og diplomer for bedste udklædning.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook