Hospitalet inviterer til markedsdag for sygeplejestuderende

Hospitalet inviterer til markedsdag for sygeplejestuderende
05. 11 2019
Regionshospitalet Horsens holder "Markedsdag" for sygeplejestuderende fredag den 8. november 2019 kl. 11.00-13.00. De studerende får muligheden for først at se auditoriet i Nye Nord og derefter at komme i hospitalets Simulations- og Innovationscenter, hvor der vil være boder.

Det er anden gang, Regionshospitalet Horsens inviterer sygeplejestuderende til et direkte møde. Første gang var i april 2019 på VIA, hvor arrangementet blev godt besøgt af målgruppen:

- Vi fik både besøg af studerende, som er på vej til at færdiggøre deres studie og derfor begynder at lede efter et job, og nogle enkelte færdiguddannede sygeplejersker, som var på udkig efter nye jobmuligheder. Vi er meget interesserede i at komme i dialog med begge målgrupper igen i år, fortæller uddannelses- og udviklingsansvarlig sygeplejerske Trine Nordlund, som var initiativtager og stod for koordineringen af arrangementet.

Markedsdagen gennemføres med henblik på, at sygeplejestuderende og færdiguddannede sygeplejersker kan komme forbi og møde ledere og personale fra hospitalets forskellige afdelinger til en uformel snak om job, introduktion, oplæring, arbejdsmiljø og karrieremuligheder.

- Ideen til arrangementet er opstået via arbejdet omkring rekruttering og trivsel, og målgruppen er kommende sygeplejersker. Håbet er, at tiltaget kan gøre en positiv forskel i arbejdet med at vise hospitalet som en attraktiv arbejdsplads, hvor de nyuddannede har lyst til at søge job, siger Trine Nordlund Nielsen.

Ledere og personale fra disse afdelinger og afsnit vil deltage på dagen:

Intensiv
Akutafdelingen
Ortopædkirurgisk Sengeafsnit
Hjertemedicinsk Sengeafsnit
Kirurgisk Sengeafsnit 1
Kirurgisk Sengeafsnit 2
Dialyseklinikken
Medicinsk Sengeafsnit 1
Medicinsk Sengeafsnit 2
Klinik og Sengeafsnit for Kvindesygdomme
Regionspsykiatrien Horsens
VIA Brobygning fra studerende til nyuddannet sygeplejerske

Der vil desuden være oplæg ved sygeplejefaglig direktør, Hanne Demant.