The Tasmanian Devil spiller i Kattrup



- Det bliver xclusivt. Det bliver xplosivt, når vi i BluesHouse, får besøg af en af blues power rockens absolut bedste guitarmestre: Australske Mr. Rob Tognoni & Band og de lander ”in the middle of nowhere” fredag den 10. november i Kattrup Forsamlingshus, siger formand for Hovedgård Bluesfest, Gunni Mogensen.
 - Rob Tog, ”The Tasmanian Devil”, som I der kender ham, jo ved at han ynder at kalde sig selv, gæster denne gang Danmark med 3. koncerter, én på Sjælland, én på Fyn og den 3. her hos os i Jylland, hvilket vi er meget beærede over, siger Gunni Mogensen.
 - Rob Tognoni, stammer fra Tasmanien, hvor han blev født i 1960 og boede her i samme by som vores Kronprinsesse Mary stammer fra, og han kan vel også lidt betragtes som kongelig hofleverandør, da han i 2004 var på scenen i Parken under Rock’n Royal. Tognoni har noget som få guitarister har: karakter og helt sin egen stil, vild på den fede måde, og ja så skylder vi da også lige at fortælle, at han skulle være bedre end nogensinde før, helt på toppen! Det kommer jo med alderen i den her branche, siger Gunni.
 Bag sig har ”den tasmanske djævel” hele 25. vinyl, kassetter og cd indspildninger i eget navn, hele 2 nye cd’er i 2016, en enkelt cd single, og derforuden har han medvirket som gæstesolist på et tårnhøjt antal udgivelser med diverse musikere.
 Robs musikalske interesse, startede i 12. års alderen, hvor han lyttede til plader med navne, som Deep Purple, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, BB-King med flere, og han blev for alvor hooked på musikken, da han oplevede en af de tidlige og hjemlige koncerter med det australske band AC/DC, som jo senere tog hele verden med storm. De australske rock rødder i AC/DC, har så småt lagt ”spaderne” på hylden, mens roden Rob Tog med glæde fortsætter for fuld damp, hen over alverdens musikscener, og hans guitar riffs får stadig flere og flere ”passasegerer med på toget”.
 - The blues rock train is comming, comming to blow your legs away underneath you, forsikrer Gunni.
 Den 10. november er det jo Mortens aften, så Stig, som er kokken i huset, har derfor besluttet, at aftenens menu vil bestå af stegt andebryst med tilbehør, efterfulgt af Risalamande og også denne gang kan det lade sig gøre for 100,- kr pr kuvert, inklusiv servering. Det forlyder, at der vil kunne købes et glas portvin til desserten, og der vil være en mandelgave at finde for den heldige.
 - Ellers kører baren som den plejer, med de bajere og drinks publikum godt kan li’ og til priser, som man kun finder herude, hvor der bliver rigtig mørkt om aftenen, hvis stjernerne da ikke lige har tændt lys, siger formanden.
 Prisen for spisning kl. 19 og koncert er 250 kr og kun i forsalg, med sidste frist onsdag den 8. november. Kun koncerten koster 150 kr i forsalg eller restbilletter i døren til 175 kr. med adgang fra kl. 20.30.
 Billetterne kan som altid købes hos Stoppestedet Hovedgård, HiFi-Klubben Horsens eller online via www.yourticket.dk

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024