Et kendt ansigt holder efter 12 år hos Kagehuset

Birthe Dommergaard går på efterløn efter 12 års ansættelse hos Kagehuset.
Birthe Dommergaard går på efterløn efter 12 års ansættelse hos Kagehuset.
Et kendt ansigt holder efter 12 år hos Kagehuset
22. 05 2020
Hos Kagehusets bagerbutik i Østbirk har mange mødt en smilende Birthe Dommergaard bag disken når de har handlet der. Hun har efter 12 år i butikken valgt at gå på efterløn og skal til at dyrke sin store interesse vandring endnu mere.

Birthe Dommergaard kommer fra Hovedgård og synes hun kender kunderne i Østbirk rigtig godt, og jeg kommer til at savne dem fortæller hun avisen. I forbindelse med hendes sidste arbejdsdag bad hun sin arbejdsgiver Henrik Kjær om at få lov til at dele cookies ud til sine kunder når de havde handlet i butikken, hvilket alle tog godt imod selvom mange blev overrasket.

Birthe havde sidste arbejdsdag 21. maj, hvor hun sagde farvel for 12 gode år hos Kagehuset, ved en lille reception i Hovedgård. Midt i juni måned kan hun på efterløn og ved ikke helt hvad fremtiden bringer, men en ting ved hun: Vandrestøvlerne skal pudses og sålerne skal ud og slides.

Birthe Dommergaard har gået på den berømte Camino vandrerute i Pyrenæerne to gange tidligere og ville egentlig have taget turen en gang til i år, men pga. Corona-krisen bliver hun og hendes vandreveninde hjemme i Danmark og tager i stedet for den flotte tur på Hærvej denne sommer.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook