Skøn Sommerleg i Vestbirk



I Vestbirk har Lene Christensen taget initiativ til at samle de yngste og deres forældre, og bedsteforældre fire gange i løbet af sommeren til hyggelig leg, kreative aktiviteter og fællesspisning på arealet ved branddammen.

Første gang arrangementet løb af stablen var der samlet omkring 10 – 12 børn og voksne, samt fem hunde, hvor de fire otte uger gamle hvalpe fik børnenes udelte opmærksomhed. Lene Christensen var tilfreds med fremmødet og hun fortalte:

- Vi har tradition for fællesarrangementer her i Vestbirk og dette er en dejlig måde at samles på i nogle timer. Alle har medbragt madpakke og jeg har sørget for forskellige aktiviteter og frugt til alle.

Børnene havde mulighed for at lave kreative ting som maling på sten, hvilket de gik meget op i og var fuldt koncentreret, samt fremstilling af en art drømmefangere med garn og grene fundet på stedet. Efter frokost var der konkurrence i at spise karamelbånd, uden at bruge hænderne, på tid. Dem som havde mere energi til overs løb rundt om området.

Branddammen i Vestbirk ligger overfor Vestbirk Forsamlingshus på modsatte side og her er der bænke, petanquebane og bålplads, samt masser af fugle i dammen og får på marken.

Næste møde er onsdag 8. juli kl. 10 - 13, onsdag i uge 31 og 32 og man kan tilmelde sig og læse mere på Facebook (Vestbirk Forsamlingshus) men man kan også bare møde op, da Lene Christensen er på stedet.

Husk medbring madpakke og man må gerne tage kæledyr med.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024