Trille Trolle introduktion i Gedvedhallen

Trille og Trolde
Trille og Trolde
Trille Trolle introduktion i Gedvedhallen
17. 10 2020
Trille og Trolle-træning er sjov, legende og lærende håndbold for børn i alderen 2-5 år. Hvor der vil være fokus på leg med bold, løb, forhindringer og fortællinger, så kom og vær med til en hyggelig dag i håndboldens tegn.

Kom til en sjov håndboldtræning for de mindste, når Gedved hallen slår dørene op, for en genintroduktion af Trille Trolle konceptet i foreningen.
Vi har inviteret en DHF-konsulent på besøg, der vil sørge for, at alle får en fantastisk oplevelse i Trille Trolles håndbold univers.

Fokus er på, at børnene skal bevæge sig gennem leg og sjove aktiviteter. Her er håndbold, som du kender det fra TV, pakket væk til fordel for håndbold på børnenes præmisser, og hvor børn og voksne er aktive sammen.

Til Trille og Trolle-træning skal børnene træne og udvikle deres grundmotorik i trygge og motiverende omgivelser.

Måske er det dit barns første oplevelse med at gå til sport og dit første møde med foreningsverdenen. Derfor får du her et lille indblik i, hvad vi kommer til at lave til træning, og hvad vi forventer af jer – både af dit barn og dig som forælder.

Forbered dig på et sjovt troldeunivers, som både børn og voksne kan leve sig ind i, med sjove oplevelser og god træning sammen med dit barn.

For hvem: alle børn i alderen 2-5 år (forældre/ bedsteforældre skal deltage på gulvet med børnene)
Hvornår: 25.10.2020 kl. 9-10
Hvor: Gedved hallen- man møder bare op