Ny mand hos Gedved Auto

Indehaver Kristian Refvik, Gedved Auto
Indehaver Kristian Refvik, Gedved Auto
Ny mand hos Gedved Auto
05. 12 2018
Når man har kørt igennem Gedved, har man sikkert set skiltet med MC Importen og måske også bemærket Gedved Auto lige ved siden af? Her har Jim Vildrik indtil 1. december haft autoværksted, men har nu ladet yngre kræfter rykke ind i kraft af Kristian Refvik.

Kristian Refvik er trods sine kun 32 år en erfaren herre indenfor autobranchen og han har i mere end halvdelen af sit liv elsket at skrue i biler og befinder sig særdeles godt på et autoværksted.

Kristian har haft en lang karriere hos Autohuset Vestergaard hvor han begyndte som fejedreng på værkstedet og blev udlært som mekaniker samme sted, og inden han besluttede sig for at tage det store spring og blive selvstændig var han værkfører samme sted med ansvaret for omkring 30 medarbejdere.

Kristian er godt klar over at han er hoppet ud fra den høje vippe og siger:

- Jeg havde en god løn hos Vestergaard, men jeg har samtidig længe ønsket at prøver kræfter med mit eget. Så da Jim Vildrik stod og skulle skære lidt ned for sine aktiviteter var stedet oplagt, da jeg kunne overtage et fuldt fungerende værksted med maskiner, instrumenter, lifte osv.

Værkstedet udfører alt inden for bilreparation og har udstyret til at kunne teste alle bilmærker. Kristian er klar over at hans arbejdsuge ikke længere er på 50-60 timer, men snarere på 80 timer, men det betyder ikke det store når man elsker sit arbejde og han fortsætter:

- Vi kan næsten alt her på værkstedet og vi har selvfølgelig også gratis dækhotel, når kunderne skal have opbevaret deres sommer- eller vinterdæk. Vi har også undervognsbehandling og vi stiller gratis lånebil til rådighed for kunderne.

Det er Kristians drøm at kunne servicere endnu flere erhvervskunder helt op til de største varebiler. Kristian vil gerne have at kunderne føler de får lidt ekstra med hjem når bilen triller ud af værkstedet.

- Hvis tiden er til det, så skal kunderne ikke blive overrasket hvis jeg lige har støvsuget bilen indvendig. Hvis det ikke passer at undvære firmabilen i hverdagene, så kan jeg også finde tid om lørdagen til at arbejde på den, så kunden igen har bilen inden arbejdsugen begynder, smiler Kristian Refvik og hilser pænt på den næste kunde som kommer ind på værkstedet.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook