Postnisserne har sovet over sig

Postnisserne På Mærkerne spiller på Horsens Amatør Teater 14. - 15. december.
Postnisserne På Mærkerne spiller på Horsens Amatør Teater 14. - 15. december.
Postnisserne har sovet over sig
28. 11 2019
En gammel tradition på Horsens Amatør Teater er blevet genoptaget og i december spiller man Postnisserne på mærkerne – en julemusical af Leif Maibom og med musik af Henrik Krogsgaard. Forestillingen er for alle i alderen 4 – 94 år.

På scenen hos Horsens Amatør Teater er der travlhed på årets julestykke, hvor der øves sange og replikker. Scenen skal omdannes til et postkontor med breve, kuverter, frimærker og julepynt. Desværre har Postnisserne har sovet over sig, de skulle have været vågnet før den 1. december, men i dag er det den 1. december, så de har vældig travlt, hvis de skal nå at sende breve til alle børn i hele verden... og mange andre steder.

Forestillingen har seks medvirkende og her er Luna Engelund på 8 år på scenen for første gang, men heldigvis har hun sin mor – Kamilla Engelund som spiller nissen Store-Tak – med på scenen. De øvrige medvirkende har før stået på scenen hos HOAT i andre forestillinger og de er et rutineret hold.

Forestillingens instruktør Johnna Wennerwald har mange oplevet som både skuespiller – senest som ammen i August Strindbergs Faderen – og sammen med Kamilla Engelund er hun den ene af pigerne bag Karius og Baktus. Som instruktør har hun sat Bølle Bob op på teatret i efteråret 2018, og hun fortæller om Postnisserne På Mærkerne:

- Vi knokler i øjeblikket for at nå det til tiden, men det skal nok gå. Stykket egner sig godt for de mindste 4 – 8-årige… men bare man elsker julestykker, så spiller alderen jo ingen rolle. Vi knokler selvfølgelig med at blive klar, og håber vi kan fylde vores publikum med en masse godt julehumør til tiden, griner hun smittende.

Johnna Wennerwald er en dame med fuld fart på og sammen med nogle af teatrets folk skynder hun sig videre for at få lavet flere gode rekvisitter som kan skabe stemningen i stykket og vise at vi er på et postkontor.

Forestillingen henvender sig som sagt til hele familien og den er en sjov, lille juleforestilling med god musik og dans. Selv billetprisen skaber god julestemning og koster kun kr. 60,- så skulle der være råd til at invitere alle med ind og komme i julehumør.

Forestillingen spiller kun fire gange i weekenden 14. – 15. december og billetterne kan købes på www.horsensteater.dk. Forestillingen varer ca. 40 minutter.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook