Salmesang for de yngste i Hansted kirke

Salmesang for de yngste i Hansted kirke
25. 02 2020
I Hansted kirke er der i første halvår babysalmesang for børn fra 2 – 12 måneder hver tirsdag klokken 10.30. Mødrene og deres børn er under kyndig vejledning af kirkesanger og musikpædagog Alina Henriques som har mange års erfaring med musikundervisning af børn.

Denne tirsdag var der tre børn og deres mødre mødt op til babysalmesang i Hansted kirke og det store rum har med sin akustik en hel særlig virkning på alle i lokalet. Alina Henriques gik lavmælt frem og håndterede de små instrumenter som spillede smukke overjordiske toner og det hele var ledsaget af hendes og mødrenes sang – smukt lød det.

Der var lagt et blødt og lunt underlag lige foran alteret og de mindste var alle rolige og fulgte nysgerrigt og opmærksom med i hvad der foregik. Selve arrangementet varede ca. en halv time og foregik i hele kirkerummet.

- Vi kan altid bruge flere mødre og børn til babysalmesang. Et forløb på 6 – 7 gange koster kun 100 kroner, og nogle af mødrene siger at det næsten er som en ekstra mødregruppe, fortæller Aline Henriques og opfordrer andre mødre i området til at kigge ind og være med i fællesskabet.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook