Sommersang i Hansted Kirke

Sognepræst Søren Jensen
Sognepræst Søren Jensen
Sommersang i Hansted Kirke
28. 06 2020
Sommeren er over landet og i Hansted Kirke havde sognepræst Søren Jensen og kirkens personale kaldt til sommersang i den smukke kirke, et tilbud som ca. 25 personer tog mod.

Det første syn som mødte de fremmødte, var mængden af sangbøger. Der skulle synges fra salmebogen, højskolesangbogen, samt tillægget til salmebogen og et enkelt ark med den nye genforening sang – det skulle tages med ned på bænkerækkerne. Søren Jensen og personalet som tog mod gæsterne og hjalp alle med at få stakken af sangbøger med i favnen og som Søren Jensen sagde:

- Vi har taget hele paletten af danske sommersange i dag og det kræver, at vi har tre sangbøger og et enkelt ark, at støtte os til.

De fremmødte sad i Corona-sikker afstand da hver anden bænkerække var spærret af – så selvom der ikke var helt fyldt i kirken, gjorde spredningen på rækkerne at synet af de glade sommersangere så godt og fyldigt ud.

Der blev sunget godt med fra bænkene og sognepræst Søren Jensen fortalte små passager fra Det Nye Testamente, og fik behændigt flettet sange og bibeltekster sammen.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook