Velbesøgt åbningsdag hos Yding Enggård Slagtervarer
Slagtermester Louis Andersen og Dorthe Søndergård slog fredag dørene op for kunderne i de nyindrettede slagterlokaler på Ydinggade 4 i Yding.
Bilstrømmen vidnede også om travlhed og talstærkt besøg, da vi kiggede forbi omkring kl. 17. Her møder man i forretningen det brede udvalg i af traditionelle slagtervarer, som en specialforretning tilbyder og ydermere en grøntsagsbod byder kunderne velkommen ved indgangen fra gårdspladsen.
Naturligvis havde dagen, som det ved en premiere næsten altid sig hør og bør, lidt startvanskeligheder med en etikettemaskine som drillede som den største udfordring.
Men der var naturligvis højt humør og tid til at hilse på fotografen bag disken fyldt med kødfulde tilbud.
Der er åbent hos Yding Enggård Slagtervarer hver torsdag, fredag og lørdag samt både lørdag og søndag i åbningsweekenden 2. og 3. december.