Der produceres en del lokale fødevarer i Lundum og omegn. Der er blandt andet oksekød, lammekød, æg og øl.
Torben West fra Lundumskov Bryghus, Morten Jakobsen fra Engholm-dorset, lammekød og Jens Thaysen fra Stenbjerg Limousine, oksekød holder igen i år marked med de lokale fødevarer på Fårets dag Påskelørdag 20. april kl. 11-15. Her kan man smage og købe øl fra bryghuset, lamme- oksekød fra de to landmænd.
Påskelørdag er også Fårets dag. På denne dag åbner en del af landets fåreavlere stalddøren og inviterer indenfor. Markedet i Lundum kombineres med Fårets dag og åben stald – der er masser af nyfødte lam, som man kan komme og se og der vil blive fortalt om fåreavl for de interesserede. Man kan også røre ved nyklippet uld, se uldspinding og se en gammel traktor.
Og forhåbentlig skinner solen, så man kan sidde i gården og nyde den lokale øl, men hvis vejret ikke er godt, blive arrangementet afholdt i laden.