Torsdag aften indviede Herluf Høyer og Chris Lauridsen Sandvad Kros mobile udekøkken.
Anledningen var afslutningen på ”Spark Dæk” sæsonen, og kroværten benyttede lejligheden til at invitere hele banden på gratis gullash.
Hver torsdag i sommerhalvåret mødes ejerne og chaufførerne af veteranbiler, amerikanerbiler, nye og veteranmotorcykler til træf på den gamle flyveplads ved Gl. Rye, og i denne sæson er Sandvad Kro også blevet en populær destination for træffene, der får flere og flere deltagere.
I torsdags var sidste træf i sæsonen, nu går køretøjerne i vinterhi til foråret.
Det rullende køkken
Sandvad Kros nye udekøkken er en rullende model. Således kan kroværten fragte køkkenet hen til festen til bespisning af gæsterne.
- Der fyres op i det mobile køkken med træ, og fra de store gryder kan der serveres rigtig mange menuer, forklarer Herluf og tilføjer at køkken er fantastisk til f.eks. en gang chili con carne eller gullasch som på denne torsdag.
- Men vi kan lave hvad som helst - endda gløgg i gryderne og æbleskiver på panden. Tilbehøret til køkkenet er omfattende og uden grænser, lover Herluf.
Iøvrigt serverer Herluf gullash som fast torsdagsmenu de næste torsdage, hvor træfgæsterne ikke kommer på besøg. Det bliver dog fra kroens eget køkken og ikke i den udendørs variant.